گروه بزرگی از تجهیزاتی که در هنگام تنظیم یک سیستم نظارتی تحت شبکه کاربرد زیادی دارند، سوئیچ ها هستند. به زبان ساده می توان گفت استفاده از سوئیچ ها در بسترسازی های بزرگ و یا مکان هایی که نیاز به کابل کشی های کمتری وجود دارد کارایی بالایی دارد. برای مثال در مسافت های طولانی به جای اینکه از هر دوربین کابلی به طور جداگانه به دستگاه ضبط برورد تمامی دوربین ها به سوئیچ متصل شده و تنها یک عدد کابل از سوئیچ به دستگاه ضبط منتقل می گردد. سوئیچ شبکه یا هاب سوئیچ ها بخش های شبکه را به یکدیگر متصل می کنند. سوئیچ شبکه بخشی جدایی ناپذیر در اکثر شبکه های محلی اترنت مدرن (LAN)هستند. یک سیستم شبکه می تواند تعداد زیادی سوئیچ در پیکربندی خود داشته باشد. سوئیچ داده ها را تنها به گیرنده ای ارسال می کند که قرار است به اطلاعات دسترسی داشته باشد. به این ترتیب، هنگامی که داده ها ارسال می شوند، شبکه با بار زیادی از حجم اطلاعات مواجه نمی شود. این امر همچنین منجر بع به امنیت بالای شبکه نیز می گردد زیرا دسترسی به برخی از اطلاعاتی برای سایر کامپیوتر ها نا ممکن می گردد.
دو نوع اصلی از سوئیچ های شبکه وجود دارند:
- سوئیچ های قابل مدیریت یا Manageable
- سوئیچ های غیر قابل مدیریت یا Unmanageable
تمایز دو نوع سوئیچ بالا بسیار ساده است. سوئیچ های غیر قابل مدیریت از پیش توسط تولید کننده برنامه ریزی شده اند تا وظایف خود را در راستای استاندارد های خاص یک صنعت انجام دهند؛ و هیچ گونه امکان تغییر در توابع آنها وجود ندارد. سوئیچ های قابل مدیریت دارای قابلیت دسترسی به برنامه های خود توسط کاربرانی هستند که رمز عبور داشته و توابع سوئیچینگ آنها را می توان برای بهینه سازی عملکرد دستگاه ها تغییر داد. توجه داشته باشید که سوئیچ های غیر قابل مدیریت به طور قابل توجهی ارزان تر از سوئیچ های قابل مدیریت هستند. معمولا از سوئیچ های مدیریتی هنگامی استفاده می شود که تعداد دوربین های مداربسته بالاست در نتیجه پهنای باند مصرفی باید مدیریت شود. بدین ترتیب با استفاده از سوئیچ مدیریتی بستر تجهیزات مدار بسته از بستر اصلی شبکه جدا شده و می توان برای کاربران سطح دسترسی تعیین نمود.
سوئیچ شبکه در دوربین مدار بسته چیست؟
سوئیچ ها از عناصر اصلی سیستم های مدار بسته شبکه هستند و برای اتصال و تبادل اطلاعات بین بخش های مختلف یک شبکه محلی (LAN) بکار می روند. سوئیچ ها دارای تعداد پورت و قدرت انتقال اطلاعات متفاوتی هستند. سوئیچ های معمولی دارای 4 تا 8 پورت و سوئیچ های پیشرفته تر با مصارف صنعتی بین 32 تا 128 پورت دارند.
در هنگام انتخاب سوئیچ های شبکه باید به سه مورد زیر توجه نمود:
- تعداد پورت
- توان سوئیچ
- میزان پهنای باند
زیرا توان کل سوئیج و توان مصرفی دستگاه های متصل به آن با یکدیگر متفاوت اند. همچنین سوئیچ های مختلف دارای پهنای باند ورودی و خروجی متفاوتی هستند که در رنج اعداد ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰Mbps برای دوربیین های مدار بسته قرار می گیرد. با یک مثال ساده می توان موضوع پهنای باند را توضیح داد . اگر مجموع حجم تصاویر انتقالی شما بیش از 100 Mbps باشد و سوئیچ شما از نوع 10/100 Mbps باشد. تصاویر با تاخیر به نمایش در خواهند آمد.
سوئیچ POE در دوربین مدار بسته چیست؟
راه اندازی دوربین مدار بسته تحت شبکه به دو صورت انجام می گردد. یا بوسیله دستگاه ضبط NVR ای که بر روی خود دارای پورت POE است و یا تهیه جداگانه سوئیچ از نوع POE. سوئیچ های POE علاوه بر ارسال دیتا وظیفه تامین برق مصرفی دوربین های مدار بسته را نیز دارند.
تفاوت سوئیچ و هاب سوئیچ
هر دو دارای وظیفه یکسانی هستند با این تفاوت که سطح دسترسی به اطلاعات در هاب سوئیچ ها برای همه یکسان است و محدودیتی ندارد اما بر خلاف آن سوئیچ ها سیستم عملکردی متفاوتی داشته به طوریکه برای آنها می توان به فراخور موارد امنیتی و نوع اطلاعات ارسالی برای هر گیرنده سطح دسترسی تعیین نمود.
سوئیچ KVM در دوربین مداربسته چیست؟
سوئیچ KVM مخفف عبارت Keyboard، Video و Mouse است پس همانطور که از نام آن پیداست وظیفه آن اتصال تجهیزات فوق به یکدیگر است. برای مشاهده تصاویر ارسالی از دوربین مدار بسته نیاز به یک مانیتور یا نمایشگر داریم با استفاده از سوئیچ KVM امکان اتصال کامپیوتر و DVR به نمایشگر میسر خواهد شد.
سوئیچ ماتریسی در دوربین مداربسته چیست؟
از سوئیچ های ماتریسی در سازمان های حفاظتی بزرگ استفاده می گردد که تعداد دوربین های تجهیز شده در آنها بالاست و برای کنترل آنها چندین نقطه ی کنترل وجود دارد. برخی از انواع سوئیچ های ماتریسی قابلیت پشتیبانی از چند صد دوربین مدار بسته را دارند. این سوئیچ ها به شکل کارتی تولید می شوند و در محفظه رک نگه داری شده و نصاب ها بواسطه آن می توانند ظرفیت کل سیستم را افزایش دهند.
مطالب مرتبط:
Written by www.tticctv.com
نظرات (0)